Ja sam Staša

Nakon što se prvih devet izdanja rasprodalo brže nego što sam mogla i da izmaštam, rešila sam da u svet pustim deseto, jubilarno izdanje knjige.

 

ŠTA ĆEŠ PRONAĆI U KNJIZI?

Moje prijatelje, psa, slučajne prolaznike, jedan grad i mene. I naše pustolovine.

PO ČEMU SE NOVO IZDANJE KNJIGE RAZLIKUJE OD PRVOG?

Po tome što ima još jednu, važnu priču. I po Mesecu koji je maestro F.ckinfine nastanio na naslovnici.

ŠTA KAŽU LJUDI O KNJIZI?

Kažu štošta. Evo nekoliko komentara:

Milan Novaković: Ovog puta bih naručio 8 knjiga, za mene i za prijatelje. Prvu turu sam ispoklanjao, uključujući i sopstveni primerak. Knjiga je transformativna – imaš dar da navedeš ljude da traže, u sebi, neke bolje deliće sebe.

Sanela Fetahović: Nisam mogla da se odvojim od knjige. Uživancija!

Jelena Pantić: Glasno sam se smejala u avionu i tiho plakala na plaži… Čarobna je i divna i posebna. Jedina zamerka je što nema 1500 strana, pa da lepo potraje za celo more.

Nebojša Radović Eniac: Nijednog trenutka nisam hteo da stanem sa čitanjem. Lepo je znati da nisi sam u nečemu, shvatiti da je puno zbunjenih a malo onih koji su spremni da to i kažu. Hvala ti što si to uradila.

Marija Desivojević Cvetković: Tvojoj knjizi se radujem i smejem, i zato je delim sa svima do kojih mi je stalo, jer volim da se i oni smeju.

A TO U KNJIZI, JE LI TO SVE ISTINA?

Jeste. Sve priče odistinski su se dogodile.

KOLIKO KNJIGA KOŠTA I KAKO ĆE STIĆI DO TEBE?

Knjigu će na željenu adresu doneti PostExpress služba, u roku od 2 dana od trenutka naručivanja. Pre toga ću je (ako želiš) potpisati ili napisati posvetu.

Cena knjige je 970 rsd + ptt.

KAKO DA NARUČIŠ KNJIGU?

Popuni kontakt formu u nastavku:

Kontakt forma